Reklamefilm gir økt salg – Effekten må bare oppleves!  Er reklamefilm effektiv reklame?

  En god reklamefilm er sannsynligvis det mest effektive du kan bruke for å komme ut med din reklame eller budskap.

  Uansett om du skal selge noe eller fortelle noe, vil en god film alltid virke overbevisende på seerne. Facebook regner for eksempel at en film har 2,3 ganger lengre rekkevidde enn et bilde.

  Hvorfor er det sånn? Jo, det er fordi seeing is believing – Vi tror det når vi ser det!

  Reklamefilm

  En reklamefilm for firmaet Rank Nr. 1 produsert av filmskaper Marius Loland.

  Så hvorfor skal du ha en reklamefilm?

  Sundays

  Denne reklamefilmen for Sundays Design er produsert av Marius Loland.

  ✔ Det er 85 prosent større sjanse for at folk vil kjøpe et produkt etter at de har sett en reklamefilm om det.
  ✔ Din nettside vil komme høyere opp i Google-søk fordi flere brukere er interessert i en nettside med film.
  ✔ I 2018 består 84 prosent av all internett-trafikk av videoer. Med andre ord er det video-innhold som interesserer folk aller mest.
  ✔ Hvis din bedrift bruker video i sin reklame er det mye større sjanse for at kundene blir interessert.
  ✔ En film vil hjelpe deg å nå ut til nye kunder og generere salg. I tillegg er det viktig å ha en video på nett som representerer din bedrift eller merkevare. Dette øker kundens trygghet på at du er en seriøs aktør, og det gjør det enklere å bli kjent med din merkevare.
  ✔ Reklamefilmer skaper engasjement og kundene får en kjapp forståelse av ditt budskap.

  Filmskaper Marius Loland har over 100 ulike filmproduksjoner bak seg. Når du bestiller reklamefilm av ham kan du derfor være trygg på at din merkevare vil ta seg godt ut.

  Animasjon som alternativ

  Ønsker du et lettfattelig og underholdende uttrykk? Da bør du trykke her for å lese mer om animasjonsfilm. Blant annet har kunder som Hansa Bryggerier og Norsk Sjømannsforbund har hatt stor suksess med dette.

  En fordel med en slik film er at man ikke trenger skuespillere eller locations. Marius Loland hjelper deg med idé og kreativitet, så alt du trenger er å ta kontakt for å vite mer om priser.

   

  En reklame for Rank Nr 1 med hjelp av animasjonsfilm.
  Marius Loland produserer reklamefilm og animasjon. Film er den beste reklame.

  Så hvorfor bestille film fra filmskaper Marius Loland?

  Filmskaper Marius Loland har over 100 produksjoner bak seg, 10 års erfaring som filmprodusent og bakgrunn som journalist. Han har blant annet jobbet for BBC, NRK, Louis Vuitton, Universal Music, Secret Garden, Sundays Design og Trollvegg arkitektstudio. Han vant prisen "Årets dokumentar på Sørlandet" for NRK-dokumentaren "Mot en av mine minste". Du kan være trygg på at din reklame vil ta seg godt ut, og at ditt budskap blir formidlet på en god måte.

  Har du en ide som du lurer på om er mulig å gjennomføre, eller er du bare nysgjerrig på om dette kan være for deg? Bare ta kontakt. Vi begynner der du er i prosessen og jobber sammen derfra.

  Filmskaper Marius Loland gjør hele jobben fra å skaffe skuespillere og rekvisitter, til filming, redigering og fargekorrigering. Du som kunde kan få en totalpakke eller bidra selv. Jeg tilpasser alt til ditt reklamefilm-budsjett.

  Eventuelt kan sjekke prisene ved å klikke her.

  Invester i film en gang, bruk den overalt

  Argumentene for å produsere en reklamefilm er altså svært gode. I tillegg kan du bruke en film i mange ulike kanaler:

  ✔ Reklame på nett
  ✔ Reklamefilm på kino
  ✔ Informasjonsmateriell i undervisning/foredrag
  ✔ Presentasjoner i møter med potensielle kunder
  ✔ Presentasjon av store og små prosjekter
  ✔ Instruksjonsfilm for et produkt eller som merkevarebygging på nett.

  Filmskaper Marius Loland har en avtale med kinoene i Norge gjennom Media Direct. Dermed kan du bestille kinoreklame samtidig som du bestiller filmen. Bestiller du direkte av filmskaper Marius Loland vil du også få fordelaktige priser på kinoreklame.

  Ønsker du mer trafikk til din nettside ved hjelp av din nye reklamefilm? Med god hjelp fra samarbeidspartner Rank Nr. 1 har filmskaper Marius Loland god kjennskap til hva slags annonser som fungerer best for å få mange visninger av videoer.

  Det kan være utfordrende å vite hvor man skal begynne når man skal bestille reklamefilm. Derfor er det aller beste alternativet å ta kontakt med filmskaper Marius Loland i dag. Han kan veilede deg både på innhold og pris slik at din produksjon passer ditt budsjett.

  Det viktigste er å ta tak i denne viktige formen for markedsføring allerede i dag.

  Slik er du forberedt på framtidens kunder.