Instagram Vimeo Youtube

Animasjonsfilm som reklame

Med animasjonsfilm blir markedsføringen enklere. 

En animasjonsfilm gjør at du stikker deg ut i mengden

Samtidig gjør en animasjonsfilm budskapet lettfattelig og underholdende.


En animasjonsfilm for Hansa Bryggerier produsert av filmskaper Marius Loland.

Så hvorfor burde du ha en animasjonsfilm?

✔ Animasjonsfilm engasjerer fordi det er underholdende.
✔ Det er kostnadseffektivt fordi man ikke trenger location, skuespillere osv.
✔ Mulighetene med animasjonsfilmer er uendelige
✔ Ikke alle liker å stå foran kamera. En animert film snakker for deg.
✔ Det er kostnadseffektivt fordi man ikke trenger location, skuespillere osv.
✔ Mulighetene med animasjonsfilmer er uendelige
✔ Ikke alle liker å stå foran kamera. En animert film snakker for deg.

Det er ikke uten grunn at tegnefilmer fenger oss mennesker helt fra vi er små. Sterke farger og kontrastrike former tiltaler vår menneskelige natur.

Denne fascinasjonen for farger legger vi aldri helt fra oss. Øynene drar oss fortsatt mot dette fargesprakende mediet, og derfor får vi med oss budskapet.


En animasjonsfilm for Repshop produsert av filmskaper Marius Loland.

Med en animasjonsfilm kan ditt budskap bli både underholdende og informativt. Og best av alt er at du slipper å stå hverken foran eller bak kamera.

Filmskaper Marius Loland lager en enkel animasjonsfilm som løfter din merkevare ytterligere. Legg den ut på Youtube, Facebook eller Instagram for å nå ut med ditt budskap.

Din animasjonsfilm er i trygge hender

Filmskaper Marius Loland har produsert animasjonsfilmer for blant annet Hansa Bryggerier, Trollvegg arkitektstudio og Norsk Sjømannsforbund.
Med over 10 års erfaring innen filmproduksjon, er filmskaper Marius Loland et trygt valg. Klikk på bildet for å lese mer.

Store merkevarer som Google og Facebook bruker animasjonsvideo for å fremme sitt budskap. Metoden som de, og filmskaper Marius Loland, bruker er programmet Goanimate.

Med denne metoden er du sikret en klar gjenkjennelses-effekt, enten man velger animasjonsfilm eller en forklaringsfilm. Begge disse metodene brukes av stadig flere aktører for å få frem sitt budskap.

I tillegg til selve animasjonen bygger filmskaper Marius Loland et godt lydbilde fra bunnen av. Rettigheter til musikkspor ordnes selvsagt også, og kunden kan velge blant hundrevis av stemmeskuespillere.

Prisene starter på så lavt som 15.000,- pluss mva. for en helt enkel animasjonsvideo. Mer informasjon om priser kan du finne ved å klikke her.

Ofte er det vanskelig å komme på en idé til en animasjonsfilm. Her kan filmskaper Marius Loland stå til tjeneste, med rikelig erfaring både som journalist og filmskaper. Å få fortalt en historie er hans spesialfelt. De aller fleste aktører har en god historie i bunnen, men ofte trengs det et blikk utenfra for å oppdage den. Blandet med god teknisk historiefortelling er du garantert oppmerksomhet.

5 tips for å få flest mulig visninger av din video

En animasjonsfilm får fart i salget.
Filmskaper Marius Loland produserer animasjonsfilm.

Når din film er ferdig levert er det viktig at du bruker den fornuftig. Å legge den ut på Facebook betyr ikke lengre automatisk oppmerksomhet. Her er noen enkle tips som alle kan få til uavhengig av tekniske ferdigheter.

01. Den første og viktigste tingen du bør gjøre er å legge din animasjonsfilm ut på din nettside. Aller helst på forsiden slik at folk ser den med en gang de klikker seg inn. En enkel og gratis måte å få videoen på nettsiden din er å bruke Youtube eller Vimeo. Last den opp og send linken til nettansvarlig i din bedrift. Vedkommende vet hvordan han skal få den inn på din nettside.

02. Bruk Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat eller andre sosiale medier for å promotere din film. Her trengs det ikke mange annonsekroner, men samtlige sosiale medier tilbyr å målrette annonsen til dine skreddersydde kunder.

03. Be dine venner, kolleger og familie om å like og dele filmen. Dette gir gratis markedsføring og vil gjøre din video mer synlig i nettsøk og på sosiale medier.

04. Vurder en kinoreklame. Filmskaper Marius Loland har avtale med Media Direct Norge slik at du får gode priser på kinoreklame hvis du bestiller av ham.

05. Vis videoen på kundemøter, foredrag og messer. En film er alltid en fin avveksling fra å høre en person prate om en ting.

Det finnes en rekke andre tips og triks for å få flest mulig visninger. Hvis du skulle trenge hjelp med dette er filmskaper Marius Loland alltid tilgjengelig for å gi råd og tips til sine kunder.Safe to fly

Animasjonsfilm

Bli sett på brett

Animasjonsfilm

3D animasjonsfilm – Fløy Idrettsklubb

Animasjonsfilm
loading

Om filmskaper Marius Loland

Produserer dokumentarfilm, animasjonsfilm og reklamefilm Les mer om animasjonsfilm

Filmskaper Marius Loland har produsert en rekke animasjonsfilmer og reklamefilmer for blant annet Hansa Bryggerier, Sundays Design og Norsk Sjømannsforbund. Han har bakgrunn som journalist og har jobbet med film siden 2009. Dokumentaren "Mot en av mine minste" vant prisen "Årets dokumentarfilm på Sørlandet" i 2016. Samme film gikk på NRK i 2017. Øvrige kunder er BBC, Universal Music og Louis Vuitton.